Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Bedrijfsgegevens

De Boerderij Beleving
Bobeldijk 141
1642ND Spierdijk

06-54728909
mail@deboerderijbeleving.nl

KvK 64394662
BTW NL002278640B53
IBAN NL06 INGB 0008 6201 08

Informatie rondom herroeping

Als je online een bestelling hebt gedaan, dan heb je tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling het recht om deze te annuleren (herroepen), zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven (De Boerderij Beleving zou natuurlijk wel graag willen weten waarom je van de koop af wilt). Om gebruik te maken van dit recht kun je het contactformulier gebruiken, of contact opnemen via mail@deboerderijbeleving.nl.

Binnen 14 dagen na de herroeping moet het product, met alles wat daarbij hoort, in originele staat en in de originele verpakking geretourneerd worden aan De Boerderij Beleving. Je moet kunnen bewijzen dat dit binnen de hiervoor genoemde termijn is gebeurd.

Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, zodra De Boerderij Beleving het product in goede orde retour heeft ontvangen, wordt het volledige bestelbedrag (inclusief verzendkosten) aan jou terugbetaald. De kosten voor de retourzending moet je wel zelf betalen. Die worden niet door De Boerderij Beleving vergoed.

Uitzondering herroepingsrecht

Het recht om de koop te herroepen / annuleren geldt niet voor producten die op jouw verzoek speciaal voor jou zijn gemaakt.